2012. július 18., szerda

Egy kis kedvcsináló...,

... játszunk!

A Facebook oldalamon játékot hirdettem, épp itt az ideje, hogy írjak is róla :)

Valami kis apróságért, de mégis varázslatos dolgokért szeretném, ha játszanátok.
Igyekeztem úgy megoldani, hogy többen kapjanak lehetőséget a nyerésre. Szerintem már vagyunk annyian, hogy igazán megérdemlitek azt, hogy ne csak egy ember nyerjen...
Mivel a 'face' úgy döntött már egy jó ideje, hogy szigorít a szabályokon  - és én nem szeretném, ha felfüggesztenék oldalamat, ha jelentést kapnak -, így kénytelen voltam rajtuk keresztül elindítani egy alkalmazás szerűséget a játéknak. Hát, már maga a létrehozása és szerkesztése nem igazán tetszett... És sajnos úgy veszem észre nektek sem igazán tetszik, mert elég kevés jelentkező van.
Nem tudom, hogy ez a játék-módszer, vagy az ajándék az, ami nem csábít titeket, de most ezt dobta a gép... ;)

A mai rohanó világban sajnos az embereknek nincs idejük magukra. Nincs idejük arra, hogy picit megállítsák az időt maguk körül, és a könyvespolcról leemeljenek egy könyvet. Sokszor már el is felejtik, hogy ott van, holott régen elég gyakran forgatták, többször elolvasták kedvencüket.
Pedig egy jó könyv lehetőség arra, hogy kicsit visszatekintsünk a múltba, vagy egy távoli időbe utazzunk, esetleg egy új dimenziót nyissanak meg előttünk, ahogy a könyv lapjait olvassuk.
Rám mindig is nagy hatással voltak azok a könyvek, melyek egy titokzatos világba, egy letűnt kultúra rejtelmeibe engednek bepillantást nyerni. Sokszor elég volt egy útikönyv a keleti világról, egy történelmi jellegű, fotókkal illusztrált könyv Egyiptomról...  Aztán egyszer a könyvesbolt polcain keresgélve rátaláltam azokra a könyvekre, melyek annyira elvarázsolnak, hogy képes vagyok akár kétszer-háromszor-négyszer is elolvasni, anélkül hogy megunnám csak egy kicsit is.

Mostanra eljutottam odáig, hogy "büszke" tulajdonosa lehetek jó pár ilyen témájú könyvnek. Viszont ahogy egy könyvesbolt közelébe kerülök, nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne menjek be, és ne vegyem el a polcról kedvenc könyveim egyikét. Lehet az egy már olvasott/megszerzett, vagy egy új, de mégis ismerős világba repítő darab, mindig ugyanolyan lelkesedéssel pörgetem lapjait, olvasgatom ajánló oldalait.
Könyvjelzőim is vannak szép számmal, van horgolt, hímzett, papír, fém, használom a sarokbehajtós módszert is... Persze kihasználva nem nagyon vannak :S Két-három nap, illetve pontosítok, két-három éjszaka alatt kiolvasok egy-egy könyvet. :)

Hát röviden ez a története a mostani játékomnak :) Bízom benne, kicsit nektek is kedvet adtam az olvasáshoz, és örömmel játszotok ezekért a kis könyvjelzőkért. Én nagy szeretettel készítettem őket, és szeretném, ha olyan gazdájuk lennének, akik nem hagyják őket a fiókban porosodni. Szeretném, ha ezzel díszítenék kedvenc könyvüket, mikor pár órára/napra leteszik pihenni a lapokat; mikor visszatérnek egy-egy varázslatos helyről a valóságba.

Egy ilyen játék célja általában az is, hogy még többen megismerjék az oldalt, lássák, mivel foglalkozom szabadidőmben. Ezért kérlek Titeket, osszátok is a játékot!
Nektek csak egy kattintás, nekem viszont nagy lehetőség arra, hogy mások is megismerjenek. Nekem ez lenne a varázslat! :)

Köszönöm! A játékot megtaláljátok: ITT(a könyvjelzők kb. 6 cm hosszúak)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése