2012. augusztus 3., péntek

Újra itthon!

Nagyon rég jelentkeztem, de nézzétek el nekem! Közbe jött egy kis betegség is (már megint....), Bence szülinapjára is készülgettem, és a buli után még pár napot vidéken töltöttünk. Oda nem vittem notebook-ot, így az ottani gépről nem tudtam bejegyzést írni, képhiány miatt :S

Aztán persze itt van még az Olimpia is! Szorgosan nézem azt is, amennyire időm engedi. Hajrá Magyarok! :)

Ahogy már beharangoztam Facebook oldalamon, leírom ill. megmutatom mivel ügyködtem "szabadságolásom" előtt.
Még valamikor a télen találtam az interneten egy fotót egy nagyon elegáns nyakékről, amiről már akkor tudtam, hogy valamikor nekem is meg kell csinálnom! Hát nagyon nehezen szántam rá magam, számítottam rá, hogy nagy munka lesz nekem. Nah nem a gyurma virágok miatt, hanem a drótozásban láttam nagy kihívást. A színt nehezen döntöttem el, de végül a pasztell rózsaszín mellett tettem le voksomat.
A végeredményt egy-két ismerősnek mutattam meg. Kedvesem is megmutatta kollégáinak, és büszkén jött haza, hogy lenne rá egy megrendelés fehér verzióban...

Hát én már nem örültem annyira mint ő... bevallom őszintén, mikor kész lett a rózsaszín, azt mondtam soha többet ilyet!!! Megszakításokkal ugyan, de két napi koncentrációt igényelt a szerelékezése. Nah, a fehér verzió sem tartott kevesebb ideig :)
Viszont így, hogy már kettőt elkészítettem, már nem tartok tőle annyira. Ha nem is most azonnal, de szívesen belevágnék valamikor még egybe, akár valami más színösszeállításban is. :)
A fehérhez készült egy nagyon egyszerű bedugós fülbevaló és egy gyűrű is. Azt hiszem, így együtt tökéletes szettet alkotnak, de a füli és a gyűrű inkább csak kiegészítője a nyakéknek. Mondhatni ezek teszik fel a "pontot az i-re". Persze mire minden elkészült a szettből, már akkor szívemhez nőttek, és csak halkan jegyzem meg: büszke voltam magamra, hogy ezt is sikerült megcsinálni ;)
A rózsaszín picit hosszabbra sikerült, a fehéret rövidebbre készítettem (utólag kiderült, nem elég rövidre...azóta orvosolva a probléma). 
A rózsaszín utazott Budapestre egy kiállításra, a fehéret pedig M.-né Andrea kapta ajándékba.
Kívánok neki és kedves férjének boldog házassági évfordulót, hosszú, boldog közös életet!

Fotók:

És íme az eredeti kép, amit a neten találtam...
...amiből ez az egész elindult: ha egyszer "nagy leszek" én is ilyen ügyes leszek :)

1 megjegyzés:

  1. Timi ez nagyon gyönyörű!!!!!!!!!! Szerintem már most nagy vagy és ügyes!!! :)
    (még várom a szösszenetet magadról :))

    VálaszTörlés